Obres

Hotel Delfin de Tossa de Mar.
Ampliació de categoria fins a 4º, amb la obtenció de la llicència ambiental amb el disseny i legalització de les instal.lacions de baixa tensió, climatització, calefacció i producció d’aigua calenta sanitaria.

Clinica Santa Creu de Figueres.
Projecte executiu de les instal.lacions per a l’ampliació de la clinica Santa Creu, amb el disseny de la baixa tensió, subministrament d’aigua, protecció contra incendis, climatització,… incloent un quiròfan.

Centre d’oci i lleures de Figueres.
Projecte executiu de les instal.lacions del centre d’oci,Tramitacio de la llicencia d’activitats i tramitacio de la llicencia ambiental.

Instal.lacions electriques amb risc d’incendi.
Projecte de les instal.lacions de baixa tensió dels centres d’emmagatzematge de Gas propà als municipis de Sant Hilari Sacalm i Llívia

Urbanitzacions.
Projecte executiu de infrastructures d’instal.lacions per al sector Piverd Sud de Palafrugell, i pel sector Marca de l’Ham 2 de Figueres.

Tramitació de llicències ambientals
Hotel Victoria de Roses, Hotel Sant Marc de Roses, Hotel Coral Platja de Roses, Hotel Mar y Sol de Roses, Hotel Goya Park de Roses, Hotel Marítim de Roses, Hotel Panoramic Grecs Roses, Hotel Casa de Mar Roses, Hotel Windsord de Tossa de Mar, Hotel La Huerta de Tossa de Mar, Hotel Diana de Tossa de Mar, Hotel Port Salins d’Empuriabrava, Hotel Vent de Garbí d’Empuriabrava, Hotel Picasso de Torroella de Montgrí, Hotel la Quadra de Maçanet de Cabrenys, Hotel Mas Roig de Pals.